O zi obisnuita

Intr-o vreme eram foarte indragostit de New York. Inca mai sunt.

Sambata m-a trezit la 11am. M-am intalnit pentru brunch cu Otilia si cu doi prieteni intr-un loc israelian unde am mancat omleta cu hummus si tabouli. Am plecat spre patinoarul in aer liber din Bryant Park dar era prea aglomerat asa ca ne-am decis sa vedem un film. Pentru ca tot eram aproape ne-am dus la unul din cinema-urile din Times Square unde Dan In Real Life a fost mai bun decat ma asteptam.

Ne-am intors in East Village la localul meu preferat, The Bourgeois Pig, un loc cu muzica excelenta, cu cocktailuri de vin cum nu mai sunt niciunde si fotolii, dupa care am ajuns la un party in Brooklyn si apoi acasa.

Imi plac mult zilele astea petrecute aiurea in orasul asta atat de diferit, unde in aceeasi zi ajungi dintr-un loc intim din East Village in mult prea turisticul Times Square, unde toate sunt atat de diverse si sunt atatea locuri cu un farmec aparte.

p.s. Stiu ca scriu din ce in ce mai rar mesaje din acestea personale si aparent am speriat toti comentatorii cu mesajul meu mult prea tehnic despre Actionscript Unit Testing. 🙂 Sper sa nu va fi speriat de tot. 🙂

10 Responses to “O zi obisnuita”

  1. Intrebare din public: fiecare zi obishnuita contzine un brunch cu un fashion model? 😛

  2. Vivi says:

    Nu, dar nu este ceva neobisnuit. 🙂

  3. otilia says:

    Cu siguranta voi reveni in The Bourgeois Pig.big thanks!:)

  4. Marian says:

    So? Did you two make out? 😉

  5. Vivi says:

    @Marian: nu, Otilia mi-e doar prietena.

    @Otilia: ma bucur ca ti-a placut. 🙂 Ne mai vedem / vorbim, sa mai mergem.

  6. Marian says:

    Pacat…

  7. […] gen ce povesteste Vivi aici? E ceva aiurea in modul nostru de viata de pe aici prin Bucuresti, nu credeti? Si ei au probleme de trafic, si ei sunt stresati, oras mare, aglomeratie, etc. si totusi au timp si de astfel de zile. Noi, parca nu. Taguri: Bucuresti, vivi […]

  8. Dee says:

    of…maine trebuie sa ma duc la spovedanie… envy level exceedeed.

  9. de ce? says:

    de desenat – tot tu? 😀

  10. Vivi says:

    Da, tot eu am desenat.
    Nu imi place sa pun pe blog desenele sau fotografiile altora.

Leave a Reply