Ce mai fac eu în ultima vreme

Știu că scriu aici destul de rar, și de mai multe ori m-am întâlnit cu oameni care chiar dacă îmi mai citesc blogul uneori, îmi spun că nu știu cu ce mă mai ocup. 🙂

Așa că o să vă spun. Acum doi ani am plecat de la Google ca să văd cum e viața și în lumea reală. Timp de aproape un an și jumătate am trecut prin mai multe abordări și am experimentat. Am încercat să lucrez la idei care păreau bune, am încercat să lucrez de unul singur la idei de care eram pasionat. Am trecut prin TechStars NYC (un accelerator de startup-uri) ca și HackStar.

Ce au avut toate în comun a fost că m-au ajutat să cresc dintr-un punct de vedere sau altul. Am învățat, m-am maturizat, am văzut de aproape cum funcționează o lume diferită de cea a inginerilor de la Google. Am internalizat ce înseamnă să construiești un business, am început să înțeleg la ce sunt bun și la ce nu sunt, am învățat ce funcționează pentru mine și ce nu.

Din ianuarie, împreună cu cofondatorul meu Alan, am pornit o companie a cărei viziuni este să reinventeze comerțul electronic.

Timpul meu zilele astea se împarte între multe întâlniri – suntem foarte focusați pe a construi o echipă bună și recrutarea oamenilor potriviți cere mult efort și timp investit, scris de cod, și niște overhead general cu tot altceva ce ține de construirea unui business în stadiul ăsta – analize, conversații, decizii, stres.

Și nu în ultimul rând încă petrec foarte mult timp învățând din ceea ce facem și încercând mereu să mă îmbunătățesc pe mine și compania pe care o creăm.

6 Responses to “Ce mai fac eu în ultima vreme”

 1. andreea says:

  Tin pumnii sa cresti frumos si sa te bucuri de succes!

 2. Vivi says:

  Mulțumesc. Mă bucur în fiecare zi. 🙂

 3. C H says:

  Multa bafta!!

 4. sfinx says:

  iti tin pumnii pentru viitoarele realizari

 5. bafta multa in usa 🙂

 6. alx says:

  mult succes
  ca bibliografie, cred ca merita sa arunci un ochi si aici: http://paulgraham.com/articles.html

  bafta si minuni

Leave a Reply