Portishead concert: check

Aseară am ajuns la concert la Portishead, în mare parte pentru că avea Tudor bilet. Ei, Timpuri Noi, Sepultura și Beatles au fost formațiile cu care am crescut eu în liceu.

A fost cool, nu știu dacă concertul în sine mi-a plăcut prea mult, dar este unul din lucrurile alea de pe bucket list: check!

Același motiv pentru care m-am dus la concertul Opeth sau concertul Timpuri Noi de aici din NY. La concert Pink Floyd nu cred că o să am ocazia vreodată. 🙂

3 Responses to “Portishead concert: check”

 1. Andrei says:

  cu putina flexibilitate te poti duce la roger waters, e cu the wall in concert de ceva timp. am fost si iti recomand, ba chiar intr-un oras cica ar fi aparut si d gilmour pe scena.

 2. matei says:

  daca tu nu ai speranta, eu ce sa mai zic ? sigur, in formatie completa e imposibil sa-i mai prindem. dar poate un duo waters / gilmour, sau poate chiar un trio si cu mason om mai prinde, mai ales ca acum lanseaza o colectie de remaster-uri ale tuturor albumelor

 3. Roxana says:

  Uite un motiv pentru care cred că m-am născut prea târziu: Pink Floyd. N-am să îi prind niciodată în formaţie completă, într-un concert live.

  Măcar am avut ocazia să-mi înseninez adolescenţa cu ei pe vinyl.

Leave a Reply