Archive for January, 2008

Stilurile de viata ale tinerilor romani

Wednesday, January 30th, 2008

Manafu a postat rezultatul unui studiu foarte interesant asupra tinerilor romani care ii imparte pe acestia in 5 categorii.

LeoYouth II a identificat cinci profiluri distincte de tineri, descrisi de cinci stiluri de viata si de consum diferite: tanarul de moda veche (29.7% dintre tineri se incadreaza in aceasta tipologie), ambitiosul calculat (19.2%), pesimistul confuz (17.2%), oportunistul (15.8%) si rebelul de cartier (17.9%).

Daca e sa vedem partea plina a paharului, 50% din tineri sunt normali (fie de moda veche, conservatori, stau in banca lor fie tineri ambitiosi si moderni). Partea goala este ca restul de 50% sunt pierduti in spatiu, manelisti, baieti de cartier sau negativisti.

Mai multe detalii despre fiecare din categorii in mesajul original aici.

Happiness is a not a warm gun

Tuesday, January 29th, 2008

Mai multe poze din Romania aici, o serie de poze dintr-o minivacanta in care nu am avut timp si nici starea potrivita pentru fotografie, intr-un Bucuresti care nu m-a inspirat prea mult din punctul asta de vedere.

Insa fotografia asta, cu cat ma uit mai mult la ea, cu atat ma face mai mult sa ma gandesc, oare ce este pana la urma fericirea?

Portishead is BACK!

Saturday, January 26th, 2008

Whoa, una din formatiile mele preferate, una din primele formatii care mi-au placut mult mult de tot, s-au decis dupa mai bine de zece ani sa produca un nou album.

Portishead’s long awaited new album has now been given a name and given an official release date: the aptly titled Third will be in stores on April 14th. The 11-track disc, which plays 49 minutes and 13 seconds, is the follow up to 1997’s self-titled record. As such, it has been more than a decade since the trio has released new music. It will be out on Island Records.

WoohoO!

Povestiri din cartierul de est

Wednesday, January 23rd, 2008

Intr-o intersectie fara semafoare un politist incerca sa dirieze traficul foarte aglomerat. La un moment dat, evident nemultumit, se indreapta catre o masina cu un “Baaaa…” foarte hotarat. Moment in care, dintr-o alta masina oprita in mijlocul intersectiei, un tip la vreo 30 de ani scoate capul pe geam:

Baaaaa, in p** mea, tie iti arde de amenzi acuma??“.

Asta da libertatea cuvantului! ๐Ÿ™‚

Wired

Tuesday, January 22nd, 2008

Subject to change

Wednesday, January 16th, 2008

O poza dintr-un restaurant din k-town care m-a amuzat teribil. ๐Ÿ™‚

Oare ce s-ar intampla daca toate magazinele ar adopta asta? Si mai ales… oare cum ar evolua un astfel de sistem in diverse tari? ๐Ÿ™‚ Ma gandesc ca probabil asta deja se intampla pe scara larga in Turcia sau Egipt unde totul se negociaza, probabil este o chestie culturala.

Ar trebui si eu sa pun aici un semn: “this blog is subject to change according to user’s attitude”. ๐Ÿ™‚

Pretty everyday life

Tuesday, January 15th, 2008

Pretty

Unul din locurile mele favorite din New York este Rockefeller Center. Este unul din cele mai turistice locuri din oras, dar observatorul este foarte putin popular, cu spatiu mult mai mare decat Empire State, cu o priveliste misto unde e pur si simplu o placere sa hang out.

Un loc ma duc ori de cate ori gasesc un pretext, fie sa plimb turisti, sa fac fotografie sau sa ies cu vreo prietena intr-un loc in care sa stam degeaba.

E un loc frumos din New York, care imi place mult.

De pe Discovery

Saturday, January 12th, 2008

Pe niste insule de la capatul lumii, unde candva a filmat Jacque Yves Cousteau, exista o ferma de fluturi. Mi-a amintit de ideea unor prietene de a face o ferma unde vacile sa moara de batranete si nu din alte motive. Cam ca la ferma astora de fluturi.

Prospect Park deamons

Tuesday, January 8th, 2008

Prospect Park

7:30 am

Friday, January 4th, 2008