Wing suits

Cei care au legatura cu parasutismul sau parapanta probabil stiu si despre wing suits, un costum care iti ofer portanta mult mai mare decat caderea libera si care este folosit de obicei in Base Jumping.

Azi am vazut cel mai bine facut clip de pana acum cu wing suits care m-a impresionat atat de tare incat a trebuit sa il pun aici. Mi-a facut din nou pofta de zbor, parasutism si adrenalina. Ignorati titlul “sick way of flying”, cei care i-au dat titlul asta probabil nu zboara si nu inteleg. 🙂 Eu l-as fi numit “super awesome omg-i-wanna-do-that-NOW way of flying”.


Link catre video aici.

11 Responses to “Wing suits”

  1. BogdanM says:

    eu zic ca e trucat

  2. Vivi says:

    Sunt 99.99% sigur ca nu e trucat. Ce fac ei acolo este foarte doable, singura parte riscanta este cand vine f aproape de pamant. Dar cu mult calcul nu mi se pare deloc imposibil.

  3. […] Vad ca si pe Vivi l-a apucat nostalgia zborului. Nu pot spune decat ca il inteleg – sunt inca un novice in ale parapantei, am zburat de doar vreo 10 ori, dintre care o singura data(in tandem) de la mare inaltime; si tot tanjesc dupa zbor, dupa libertatea aceea extrema, cand simti ca intre tine si neant nu mai e nimic. Sau, asa cum scriam intr-un draft nepublicat de acum o luna: Ceata inaltandu-se incet de-asupra Brasovului, munti stralucind in zare, roua prin iarba, si apoi, deodata, liber, plutesti, te inalti, copacii raman tot mai mici sub tine, nimic nu te tine in aer, pe tine si pe instructor, decat seleta, subpantele si o aripa deasupra capului. Esti sus, la sute de metri de-asupra vaii, casele sunt mici, masinile minuscule, dar nici nu te mai uiti la ele, ci doar inspre cer, cer din care iti dai seama ca faci parte de pe vremea cand te chema Icar. […]

  4. angeldust says:

    I WANT TO DO THAT NOOOW
    dar… din avion.
    nush’ de ce, base-jumpingul ma face sa ma simt cam prea… muritor 😀
    dar din avion, sigur.
    oricum, ce fac baietzii astia e superbestialodementzial.
    nici nu merita felicitatzi pentru chestia asta, sentimentul e suficient 🙂

  5. alinush says:

    tot ce pot sa spun este… WOW.

  6. Ion Morega says:

    dap. wow. vreau. 🙂
    mul?umesc vivi c? ai pus un film a?a mi?to pe blog, s? am pentru ce s?-mi bag unghia în gât 🙂

  7. etna says:

    dk intr-adevar exista asa ceva, si se pare k DAAAAAAAAAA!!!!! vreau si eu nooooow! si se pare k sunt multi doritori 🙂 Txs again Vivi

  8. marius says:

    it’s bird! no
    it’s a plane! no
    it’s supermaaaaan

    fly away

  9. S says:

    Primul meu post la tine pe blog 🙂
    Am vrut tare mult vara asta sa ma dau cu parapanta dar n-am apucat ðŸ™
    Una dintre cele mai tari sarituri cu un wing suit:
    http://www.youtube.com/watch?v=PmZyB_ghpa0

  10. RalucaDC says:

    Foarte misto. Apropo, sa stii ca “sick” pe americaneste poate avea si conotatii pozitive, in sensul de “incredibil dar misto”, as in “This guy is SICK!” atunci cand vorbesti de un tip super destept sau un sportiv super dotat, etc.

Leave a Reply