Unde găsesc un tricou cu “Politehnica”?

Toate universitățile mari și cunoscute au tricouri, hanorace, chestii, cu numele lor pe ele. Cei care termină la universitățile astea le poartă cu mândrie, pentru că este univestitatea care i-a format, este un simbol, este un nume căruia de cele mai multe ori le datorează educația lor și locul unde au ajuns.

Unde găsesc și eu un tricou cu “Politehnica”? Un hanorac? Ceva acolo, să știe lumea că Poli există și că e bună?

14 Responses to “Unde găsesc un tricou cu “Politehnica”?”

  1. Leo says:

    Cred ca cea mai buna/usoara varianta este sa gasesti o firma care face tricouri si sa dai comanda de un tricou pe care sa-ti imprime un logo cu Politehnica. Abia ai ocazia sa-ti imbunatatesti skillul la Photoshop 😀

  2. Vivi says:

    Ai un logo high-res cu Politehnica? 🙂

  3. Yoda says:

    Vai da ce urata e sigla aia… Oricum, ideea e buna, probabil prin Regie/Orhideea cineva a incercat asa ceva. Dar romanul anti-patriot probabil nu a cumparat asa ceva.

  4. Varvara M. Gokea says:

    Draga Vivi,

    Cea ce nu mentionezi este faptul ca aceste tricouri (mermorabilia) ale respectivei alma matter nu numai ii face pe alumni sa fie mindrii de facultatea la care au terminat – este felul in care facultatea este tinuta “in the mind’s eye” tot timpul – deci “mindria purtatorului” de care vorbeai mai sus – il face pe purtator sa raspunda positive la cererile de donatii de la facultate – apoi isi vad numele pe lista scolii ca donori – ii face pe copiii lor sa-si doreasca sa mearga la aceeasi facultate – deci si mai multi bani pentru facultate. Sint incurajati sa accepte interviuri de la “recent graduates of that alma matter, thus, this way they’re helping each other and grow the business.”
    Sa te intreb ceva:
    Citi bani ai donat la Politehnica de cind ai terminat?
    Citi colegi de la Politehnica ai ajutat sa vina la compania/business-ul tau?
    Vrei copiii tai sa mearga la Politehnica?

    Dupa ce iti raspunzi la aceste intrebari vei intelege de ce Politehnica nu este interesata sa tipareasca hanorace cu logo-ul lor.
    (Ca sa nu mai vorbim ca Politehnica nu are echipa de football si nici fotbal!!!

  5. Vivi says:

    Dacă Politehnica mi-ar cere să donez bani aș face-o, dar sunt cam idioți și nici măcar nu încearcă să facă asta. Și m-am săturat să încerc să ajut oameni care nu vor să fie ajutați. 🙂

    Sunt mulți oameni în state care au ajutat colegi din Poli să ajungă și ei în US, la fel și oameni care au masters, and so on. Și mi-am ajutat colegii de facultate cu una, cu alta, cu intro-uri, deci există un oarecare sentiment de comunitate.

    Dacă aș fi în .ro aș vrea ca copiii mei să meargă la Poli, dacă ar fi pasionați de tehnologie, pentru că e singura universitate bună din București – poate împreună cu Unibuc.

  6. mihai says:

    Exista experiente si experiente, eu unul n-am cum sa fiu mandru de o institutie care a avut-o la conducere pe Ecaterina Andronescu, o institutie a caror membri de sindicat (studenti) s-au afiliat politic, o institutie care a instalat camere de filmat in camine si care cere datele de identificare personale la intrarea in zisele camine (fara sa fi semnat nimeni nici un fel de acte de protectie a datelor sau ceva). Ca sa nu mai zic nimic de frigul din EG-uri, de frigul din A250, de toaletele infecte, infecte, infecte, de programul de lucru cu studentii de la secratariat facut cu picioarele (desi doamnele secretare in sine erau super ok) si sunt sigur ca mai sunt si multe altele (n-am zis nimic de sinuciderile care se intamplau in fiecare sesiune in P16, fara ca cineva din Poli sa si le fi asumat sau sa fi facut ceva pt asta – cabinet de consiliere psihologica, orice)

    Da, sunt 2-3 profesori de acolo carora la datorez foarte multe si cu care daca m-as intalni maine pe strada probabil ca i-as opri sa le multumesc, dar institutia in sine…

  7. Vivi says:

    @Mihai: pentru tine facem o serie separată pe care scrie “Politehnica University – what doesn’t kill you makes you stronger”. L-ai purta? 🙂

  8. mihai says:

    @Vivi

    pe bune ca da 🙂

  9. Adrian says:

    I would buy one.

  10. tibi says:

    Foarte interesanta ideea ta. Si nu sunt de acord cu afirmatiile lui Mihai despre Poli. Eu sunt anul II si as putea spune ca instalarea camerelor de filmat si ideea cu cererea unui act de identitate la intrarea in camine au fost implementate pentru siguranta noastra. In EG-uri conditiile sunt altele, cel putin de 1 an incoace.

  11. Traian says:

    Putem sa iti dam un tricou cu A&C daca te intereseaza. Sunt primul model, deci se mai poate lucra la ele, dar este un inceput. Poti vedea in clipul urmator cum arata: http://www.youtube.com/watch?v=6S0RIEZn9xQ.

    Evident ca nu exista un magazin cu ele, dar avem intotdeauna cateva in plus pentru alumni la Decanat. Totusi, nu prea stiu cum sa ti-l trimit, dar imi poti scrie un email si rezolvam.

    Referitor la un comentariu anterior, printre ideile pe care le-am preluat din vizitele in afara, una dintre ele o reprezinta o comunitate mai puternica de alumni careia, printre altele, sa ii putem solicita din cand in cand sprijinul financiar pentru a rezolva anumite probleme urgent (si pentru care Rectoratul nu are bani sau nu s-ar misca foarte repede), pentru a creste calitatea R&D in facultate si pentru a sprijini unii studenti, inclusiv doctoranzi. Sunt convins ca ar fi cativa absolventi care ar dona in momentul in care vom porni aceasta campanie. Te voi contacta si pe tine atunci :).

  12. Tricouri says:

    Am vazut cu Politehnica in stilul celor de la colegile americane. E super ok asa.

Leave a Reply