Despre mine

Am fost freelancer, software si web developer, coordonator doizece.ro in primii lui trei ani de existenta.

Imi place Flash-ul, as putea spune ca am o mica pasiune pentru platforma asta. Imi plac jocurile atunci cand le fac eu. :-) Imi place sa fac chestii care ies si sa vad oameni folosindu-le.
In afara de dezvoltare Flash am mai cochetat cu Java (parti din serverul doizece si altele), php si mysql le folosesc atunci cand am nevoie (site-uri)… si sunt deschis la orice altceva. :-)

Am lansat mai bine de 20 de site-uri, peste 12 jocuri Flash complete si ma mandresc cand spun ca am castigat 4 premii Internetics de-a lungul anilor (doua in 2005), pentru site-uri dezvoltate de mine sau de echipe in care am fost o parte importanta. Am dezvoltat de la site-uri de nisa si foarte specializate (olimpiada.info) pana la site-uri foarte populare (www.doizece.ro, al 30-lea cel mai vizitat site din Romania).

Am inceput ca olimpic national la fizica si informatica unde am castigat premii in fiecare an, incepand cu clasa a 7-a. Am participat la Infoeducatie si am castigat premii in 1997, 98 si 99, urmand ca apoi sa particip in juriu si organizare pana in prezent. In 1996 am dezvoltat site-ul Divertis, unul dintre cele mai longevive site-uri ale internetului romanesc.

Am dezvoltat si sustinut ONIbyNET precum si alte proiecte legate de olimpiada nationala de informatica.

Am absolvit facultatea de Calculatoare din Politehnica cu un proiect de diploma in Sisteme Multi Agent si am terminat un Master in Sisteme Avansate de Arhitecturi pentru Internet (si o teza cu titlul Mobile Learning Agents).

Am fost instructor CCNA inca din 2000 si cand am realizat ca networkingul nu ma pasioneaza, m-am facut instuctor de Java in sistemul academic Cisco. A sosit momentul sa renunt si la asta si pentru ca totusi imi place sa predau lucruri care ma pasioneaza, am fost preparator la cursurile de Analiza Algoritmilor si Sisteme Multi Agent.

Am aplicat pentru un job, am dat interviuri si am primit o oferta de angajare la Google pe care am acceptat-o (duh!) iar acum sunt un fericit locuitor al New York-ului.

Sunt o persoana creativa si entuziasmata de ceea ce face, de la Flash la parapanta sau doizece.ro. :-)

Imi place sa zbor, la propriu.