De ce free wifi e o idee bună

Tocmai mi-am dat seama de ce e bine ptr un bar/club/pub să aibă free wifi. Pentru că în era asta în care mobile blogging începe să devină realitate, în care mobile uploads pe facebook încep să fie la un click distanță, bariera între intenția de a scrie despre un lucru cool și punerea în aplicare a intenției trebuie să fie cât mai mica.

Ca acum, când postez dintr-un bar/club din Brooklyn, de la un concert întâmplător despre cum au free wifi. 🙂

6 Responses to “De ce free wifi e o idee bună”

  1. În sfârşit cineva care e de acord cu mine :d

  2. Bubu says:

    na, e bine ca e free, dar… ce conteaza ca au WiFi sau nu? Pai inca nu ai si tu un mobile data plan? La ce sa se chinuie cu asta in fiecare club cand in curand vom avea oricum toti cel putin cateva sute de MB trafic gratis de pe mobil?

  3. Vivi says:

    Păi în general înăuntru nu prea ai acoperire de mobil. Și chiar dacă ai e mai lentă chiar și pe 3G decât WiFi și s-ar putea să îmi fie lene să aștept 1 minut să facă upload… dar dacă au WiFi și merge instantaneu poate nu mai îmi este așa lene. 🙂

  4. Bubu says:

    ermm… mie imi e mai lene sa scanez, configurez, retry dhcp, logez, accept chestii :-p si deasta wifi-ul nu il prea folosesc decat pe unde stau mai multicel. Adevarat apoi ca UMTS-ul in 2.1GHz nu merge in realitate indoors asa cum are vrea ei sa credem, dar totusi merge. Trecerile mele prin US m-au cam convins ca telefonul il cam iau degeaba la acoperirea de acolo, dar credeam ca prin New York ar fi mai bine…

  5. Vivi says:

    Păi pe iPhone, ca să te conectezi la free wifi, nu trebuie să faci absolut nimic. Se leagă el singur, în background, nice and easy.

  6. DaNy says:

    La fel lucreaza si HTC-ul 😉

Leave a Reply