Despre ninja si alti demoni

Imaginati-va o camera mare, mobilata, si o usa. In camera intra doi ninja pe care eu ii privesc din ascunzisul meu, strangand puternic propria-mi sabie ninja. Au intrat si eu stiu sigur ca s-au ascuns in singurele locuri posibile din camera respectiva. Nu stau mult pe ganduri. Stiu sigur ca voi invinge si sparg usa, navalesc in camera si incep sa impart lovituri de sabie in stanga si in dreapta in cele doua locuri in care stiu sigur ca cei doi erau ascunsi.

Ma opresc pentru o fractiune de secunda cand imi dau seama ca m-am inselat. Cei doi ninja nu erau chiar asa cum credeam eu 🙂 ba mai mult, au inceput sa ma atace din cu totul alte locuri.

Ma reorientez repede si ma adaptez situatiei. Din fericire am reflexe rapide si adrenalina atacului surpriza ma ajuta sa parez loviturile lor si sa trec la atac. Abia acum am o imagine corecta asupra situatiei.

Nu, nu este un vis. 🙂
Acesta sunt eu, de cele mai multe ori, si acum ma cunosti si tu cititorule putin mai mult.

14 Responses to “Despre ninja si alti demoni”

  1. Auras says:

    huh? R U sure?

  2. Vivi says:

    🙂 da. 🙂 Crezi ca nu ma cunosc? 🙂

  3. Stefan says:

    aaaa….what ?

  4. popa.vze.com says:

    ia o aspirina, culca-te devreme deseara si maine o sa treaca (sper sincer;))

  5. Raluca says:

    Si invingi pana la urma? Cum arata camera dupa?

  6. Vivi says:

    Nu, nu vreau sa imi treaca.

    Mie imi place ca sunt asa, asta e una din calitatile mele (sa vezi aici comentarii) 🙂 In general inving si partea buna este ca dupa ce totul se termina, camera are doar niste mici stricaciuni, cel mai probabil care nu se vad din afara pentru ca in the end… eu ies pe usa cu sabia plina de sange si cu capul celor doi, publicul nu vede ca s-au stricat doua scaune inauntru. 🙂 E drept, uneori cei doi ninja sunt persoane apropiate sau cunoscuti carora le mai raman cu diverse vanatai sau poate chiar rani… dar ajung sa ma cunoasca si sa ma placa asa cum sunt, mai bataush… asta e partea neplacuta in general si downside-ul acestui mod de viata.

    Cealalta varianta ar fi fost sa stau in fatza usii, sa prospectez terenul, sa ma asigur ca cei doi stau in locurile care trebuie si poate chiar sa nu intru sa ma bat cu ei daca nu as fi sigur de victorii. Foarte multi oameni fac asa, fug de challange-uri pentru ca nu sunt siguri ca vor invinge, sau incearca alte cai decat usa, poate niste geamuri, poate o negociere cu cei doi ninja, poate pur si simplu fug si se duc la alte camere unde nu sunt ninja sau poate sunt niste karatisti mai prosti. 🙂

    Am inceput sa aberez, sunt convins totusi ca pe undeva toata analogia asta are sens. 🙂

  7. George says:

    Are un oarecare sens, dar las-o mai moale cu cafeaua si Redbull-ul.

  8. Auras says:

    A… acum totul se leaga

  9. Marius says:

    Ii dus baiatul asta…si eu mai trageam sperante 🙂

  10. Dorin says:

    Detectez o urma de KillBill (2) in povestea asta, desi din cate stiu l-ai vazut mai demult, si ma mira perioada mare de decantare….

    Orisicat, self-esteem-ul lui Vivi isi recapata infatisarea pe care o stiam, si capata chiar noi valentze. Iar asta nu poate decat sa ma bucure.

    Chiar si asa, o prefer totusi pe Uma pentru roluri de genul asta!

  11. calu says:

    sunteti cei mai tari . se gaseste un club de ninja in suceava sau in apropiere de falticeni ???? imi place la nebunie stilul asta pe bune am vazut o gramada de filme din astea . as vrea sa practic si eu

  12. […] Nu seman cu Brad Pitt (sunt brunet :-p) dar am aceeasi determinare si incredere in luptele pe care le duc zi de zi. Am nevoie de adversari pe masura si nu am intalnit unul care sa ma invinga in an one on one battle. Astept provocari. Imi doresc sa imi fie frica de agentia concurentilor. Vreau sa ma simt nesigur.  Vreau sa nu fiu sigur ca stiu solutia. Vreau sa nu dorm noaptea de grija rezultatelor pe care le obtine campania propusa de mine. Si da, ar putea suna ca lauda de sine (chiar e) postul asta, si oricine poate spune ca seamana cu postul lui vivi despre ninja (si ar avea probabil dreptate). […]

  13. Cami says:

    ce sanse are o fata sa devina ninja? :((( pls…si eu vreau!!! e ceva antrenor de asa ceva prin hunedoara(judet)?

  14. COSMIN says:

    Stiti careva vreun club de arte martiale/alte sporturi cat de cat extreme din SUCEAVA daca stiti adaugati :
    – !M:p_cosmin2008
    – email: p_cosmin2008@yahoo.com

Leave a Reply