Lalele nocturne

Uneori nu am aparatul foto la mine si sunt fortat sa fac poze cu camera (foarte foarte proasta) de la telefon. Cu toate astea, ies efecte interesante. 🙂 Camera telefonului meu este foarte psihedelica.

p.s. Sa lanseze Apple odata iPhone cu 3G, ca nu stiu cat mai rezist! 🙂

4 Responses to “Lalele nocturne”

  1. Sorin says:

    Off topic
    Indraznesc o obraznicie: sunt Sorin, titularul blogului http://hoinar-pe-web.blogspot.com/. In ziua de 22 aprilie am aflat ca blogul meu a fost dezactivat, fiind suspect ca spameaza. De atunci, am facut diverse demersuri de deblocare propuse de Blogger, fara vreun rezultat. Daca ai amabilitatea sa arunci o privire pe blog, vei constata ca suspiciunea e absurda. Cum esti de al casei, poate imi sugerezi cum pot sparge barierele lipsei de reactie a celor de la Blogger (Google) care sterg blogul la 20 de zile de dezactivare. Sper sa nu te superi pentru indrazneala.

  2. Petrica Clement Chiriac says:

    Fotografia e o arta, uneori cu putine mijloace poti face lucruri remarcabile, … si acum cand ma uit la pozele alb negru vad in ele un parfum aparte.

    iPhone cred ca este cel mai bun exemplu de inovatie, sincer eu nu mai rezist mult nici aici in Romania. Am vazut o prezentare pentru iPhone si SDK http://www.apple.com/quicktime/qtv/iphoneroadmap/
    Dupa prezentare am hotarat! “Trebuie sa-l am”

    Fotografia ca fotografia, ce parere ai de video si video pe net ?

    Tica2

  3. Bubu says:

    Oh…. iPhone este grozav la partea de user interface… dar ca telefon, cel putin dupa standarde .eu este muuuult in urma. Camera este execrabila, chiar mai proasta decat pe multe no-name-uri. Filme – nu poate face oricum… Daca vrei pt camera mai bine uita-te la Nokia N95 dex sau la un Sony-Ericsson Cybershot (K800i sa zicem). Au 3-5MP, chiar au auto-focus si nu doar un free-focus execrabil… unele chiar cu un blitz adevarat si nu LED…

  4. Flori says:

    Micul Picasso a surprins laleaua in toata splendoarea ei 🙂

Leave a Reply