Cat de mult gatesc eu acasa :-)

ConEdison, acest Electrica S.A. a New York-ului, tocmai m-a binedispus cu scrisoarea din poza, care incepe cam asa:

The readings we’ve obtained from your gas meter for the referenced account do not show any usage. This is a matter of concern to us since you may have stopped using our gas service or our meter may not be working properly.

Pe langa neobisnuitul fapt ca imi sugereaza sa intrerup contractul ca sa nu imi ia bani degeaba, am avut un moment de surpriza ca atunci cand, facand curat in bucatarie acum vreun an, mi-am dat seama ca in loc sa spal aragazul, eu il stergeam de praf.

13 Responses to “Cat de mult gatesc eu acasa :-)”

  1. tipic american :), eating out, good for you daca nu esti nevoit sa-ti faci de mancare

  2. Cosmin says:

    Tipic pentru un angajat Google care are masa gratis. Daca 5 zile pe saptamana nu ai nevoie de mancare, e cam nasol sa gatesti din cand in cand ca se strica mancarea in frigider.

  3. Razvan Roman says:

    Pierzi toata distractia 😛

  4. Fuzzy says:

    Vivi, deşi îmi plac posturile tale despre viaţa unui român la Google în New York mă gândeam să-ţi sugerez să mai pui din când în când şi câte ceva “geek style”, nu de alta dar blogul încă se mai numeşte VIVI DEVELOPPER BLOG iar eu nu am mai văzut de acum multe post-uri ceva legat de developpment.
    În ceea ce priveşte aragazul eu cred că cel mai bine ar fi să îţi iei o carte de bucate ca să trăiască şi editorii, să te duci la cumpărături ca să trăiască şi supermarket-ul, să mai omori nişte timp prin bucătărie ca să trăiască şi Romgaz-ul lor şi când termini să mănânci în oraş ca să trăieşti şi tu.

  5. Sofia says:

    Daca erai in Romania, venea sa te controleze daca nu cumva ai facut ceva la contoar de nu inregistreaza(!!???) si-l schimba….

  6. luciana says:

    @Fuzzy: Sau ar putea schimba denumirea blogului, nu ? La urma urmei, poate exista si alte lucruri mai interesante de povestit din viata/mintea unui om (fie el chiar software developer :p)

    @Vivi: Foarte tare ! E ca un banc sec.
    Ti-as sugera totusi gatitul in doi, trei … 😉

  7. Irina says:

    Ba să ştiţi că sunt şi ne-americani ne-angajaţi-Google care mănâncă în oraş. De exemplu mie îmi e mai uşor să mănânc în oraş decât să gătesc acasă şi să-mi duc “pacheţel”

  8. fantastic! Am facut un exercitiu de imaginatie si mi-am inchipuit ca m-ar suna cei de la Vodafone sa-mi spuna ca ei considera ca platesc o factura prea mare si sa-mi propuna un alt plan tarifar pe care il au in oferta si care s-ar potrivi mai bine cu stilul meu de consum, astfel incat sa-mi reduc costurile… dar e clar ca acest lucru este imposibil…

  9. onionsoup says:

    acum nu ramane decat ca publicul feminin sa isi rupa sutienele si sa se arunce in lupta dreapta sa iti faca un bors adevarat si o friptura cu piure 🙂

    primesti?

  10. Vivi says:

    Haha! Sigur. 🙂 Bring them on! Mai ales daca fac mancare buna. 🙂

  11. sorin says:

    Pai ce sa-i faci. Numai la noi in Romania miroase a mancare peste tot. Noi suntem un popor care se descurca, mananca mult si are “grija” de toate

  12. Cristian says:

    Nu pot sa zic ca ma omor dupa gatit dar in US am gasit putine locuri unde sa poti manca bine si gustos. Unul este Olive Garden. Si la cat costa mancarea nu merita efortul sa gatesti acasa chiar daca nu esti platit f bine.

  13. Costache l says:

    Toate sant anapoda Pentru logica are sens COMENTARILE M a uimesc Cum ce contract ai facut esti si angajat si angajator

Leave a Reply