Naivitatea ta…

Mi-a placut foarte foarte mult 8 1/2, un film putin autobiografic al lui Fellini, despre regizori, arta, scopul filmului ca arta in general. Un film cu o cinematografie excelenta, cu cadre frumoase si studiate, cu fantezie si vise sau ironii subtile. Un film care mi-a placut aproape la fel de mult ca Jules et Jim, impresionant mai ales in contextul vremii la care a fost facut.

Ascultand comentariul ma jucam cu aparatul foto incercand sa imi dau seama de calitatea compozitiei transpusa in fotografie. Printre cadre am gasit intamplator si fotografia de mai jos, un critic de film incercand sa ii explice personajului Fellini ca filmul pe care incearca sa il faca este prost.

N-am putut sa ma abtin, intr-un fel ironic reprezinta foarte bine comentariile unora de pe acest blog, asa ca a trebuit sa o pun aici. 🙂

5 Responses to “Naivitatea ta…”

  1. Dumi says:

    un critic de film incercand sa ii explice personajului Fellini ca filmul pe care incearca sa il faca este prost.

    intr-un fel ironic reprezinta foarte bine comentariile unora de pe acest blog

    Is the above supposed to make you Fellini? 🙂

  2. Vivi says:

    Nu, dar macar sunt intr-o situatie asemanatoare. 🙂 Tot e ceva, nu? :-))
    Hehe. 🙂

  3. Dumi says:

    Sa nu fie ca in bancu’ ala cu corijentu’ care era intr-o situatie similara cu Eminescu… 🙂 😀

  4. Vivi says:

    🙂 Si tu, Dumi(Brutus)? Asa ma stii tu pe mine?

    Hai, acorda-mi putina prezumtie de inteligenta, ma insulti daca banuiesti ca tot schimbul asta de replici este mai mult decat o gluma sau daca banuiesti ca ma cred artist neinteles.

  5. Dumi says:

    Dude, you’re meant for greatness 😉

    Si da, era o gluma of course, see the (many) smileys.

    Off-topic: de ce oare smiley-ul tau dinainte de “Si tu, Dumi […]” n-apare ca smiley? (FireFox 2.x, XP SP2)? Quick, let’s file a bug report to WordPress! 🙂

Leave a Reply