Meeting the gods

Ieri ne-am intalnit cu cativa ingineri si niste product manageri de la Flash Player. Ei au vrut sa vada ce probleme avem noi, noi am vrut sa le spunem ce am vrea mai mult de la Flash Player, sa vedem ce parere au despre asta si care le sunt planurile de viitor.

Mi se pare impresionant cand ajung sa ma intalnesc cu oameni care chiar pun umarul la tehnologii importante pe web-ul actual si care au puterea sa le schimbe, care au puterea sa ia decizii, care influenteaza si formeaza viitorul. Mi se pare si mai impresionant cand, in diverse circumstante, ajung sa fiu si eu unul din cei care isi da cu parerea atat de direct despre ce as vrea mai mult de la Flash Player.

A, si by the way, salutari celor de la Adobe Romania, m-am simtit foarte mandru asa in sinea mea cand Emmy Huang a pomenit ca de o anumita chestie se ocupa echipa din Romania. 🙂 Felicitari, guys!

6 Responses to “Meeting the gods”

  1. Dever says:

    Mie mi s-ar parea impresionant daca pana acum nu v-au intrebat care sunt problemele legate de player-ul lor iar acum ca prin farmec (sau sa aiba si aparitia Silverlight un cuvant de spus) se gandesc sa il imbunatateasca 🙂
    Sa mai zica cineva ca, concurenta nu este benefica.

  2. Vivi says:

    Mereu sunt surprins cand exista cineva care sa reuseasca sa minimizeze orice lucru impresionant. 🙂 Dever, inteleg ce vrei sa spui, dar nu este cazul in situatia de fata.

  3. theTudor says:

    I imagine it was the equivalent of the Santa list we had to make around Christmas.

    Super cool dude ! (what did you ask for ?)

  4. Marius says:

    Multumim, multumim! Dar de ce anume a zis ca ne ocupam? Ca ne ocupam de foarte multe. 😀

  5. Vivi says:

    @Tudor: S-au discutat multe la intalnirea respectiva. Sa iti dau totusi un exemplu, unul din lucrurile care pe mine ma intereseaza este posibilitatea de a salva ca imagine ceea ce se vede in player. Atunci cand un utilizator vizualizeaza date as vrea sa ii fie usor (la fel de usor ca o imagine) sa poate copia ceea ce vede si sa puna imaginea respectiva intr-o prezentare, intr-un alt document, intr-un email, etc.

    @Marius: Nu mai tin minte. 🙂

  6. theTudor says:

    Cool. Thx for the info.

Leave a Reply