Si in America plaja e la fel

Cei care se uita la Seinfeld au mai auzit de The Hamptons. Azi am ajuns si acolo, cateva mici orasele pe malul oceanului, cu case interesante si oameni cu bani, cu nisip cam ca la noi si cu apa ceva mai sarata.

Imi place cand ajung sa fac lucruri ca’n filme, de fiecare data parca ma mai mir putin cum de uite ca am ajuns sa o fac si pe asta.

Dati click pe poze pentru versiunile mai mari.

16 Responses to “Si in America plaja e la fel”

  1. Daniel says:

    poate ceva mai curata?

  2. Dragos says:

    poate ar trebui sa incerci Fort Tilden, daca tot esti in NY – mai multe aici http://noimpactman.typepad.com/blog/2007/08/a-no-impact-vac.html

  3. ?i cei care se uit? la “Sex and the City” au auzit de Hamptons! 😛

  4. Cineva says:

    topless? 🙂

  5. flirt says:

    no topless there… hehe 🙂

    si parca tot asa inghesuiala

  6. Vivi says:

    Nu se face topless, cred ca dealtfel nici nu este voie, si chiar daca ar fi probabil ca nu ar face nimeni. 🙂
    O alta diferenta este costumul de baie al baietilor, in loc de slipi aici toti poarta bermude. Este considerat un pic indecent sa porti slipi si probabil oamenii s-ar uita un pic ciudat la tine.

  7. ITist says:

    Nu fac topless nici fetitele de 3 ani … toate sint cu costume cu minecute (comparatia asta nu are nici o aluzie in ea, e pur si simplu o constatare). Eu continui sa folosesc speedo (cu s mic) in astfel de locuri unde toti poarte bermude. Nu e pt. spectacol ci pur si simplu mi se pare mai ‘european’ 🙂

  8. Hehe, chiar ca arata ca la noi. Nu reusesc sa vad daca si plaja e la fel de murdara, dar oamenii mi se par relaxati. La noi si pe plaja au ajuns sa se duca pentru a-si etala fitzele. Pfui

  9. Ovidiu says:

    Nu-i chiar ca la noi. Pe Long Island oamenii intradevar sint mai imbracati, nu e scandal, e relativ curat, nu vinde nimeni porumb si colorata miine gata, dar e si prea liniste, si plictiseala, nu e. Toplessule e legal in NY, oamenii nu fac din alte motive, si speedo nu e ceva ciudat in majoritatea ariilor cu straini, desi e mai rar. Alta problema majora in US pe care e tamtam mare (ca si in australia) e cancerul de piele, de aia nu prea o sa vezi multi care stau la soare pina se ia pielea de pe ei, si de asta se si sta imbracat. Copiii mici in putza goala nu am prea vazut in NY dar sint destui in California, unde de altfel sint si plaje de nudisti destule, neingradite, cu acces liber, doar ca esti atentionat cu o placa.
    Chiar in NY e diferenta mare intre Johnson Beach sau Hamptons si Fire Island sau Brighton Beach unde e chiar plin de slipuri est europene.
    Daca vrei apa mai calduta si fara valuri poti incerca sa te duci in partea ailalta a Long Island, in nord. De exemplu pe linga Port Jefferson, Stony Brook sint plaje foarte dragute (ca aspect, ca nisipul e plin de pietre) numai ca va trebui sa depui un minim de efort sa gasesti una in care poti intra fara sa platesti bilet pentru ca nu esti “local”.

    A si data viitoare incearca Montauk. E dragut.

  10. Catalin says:

    macar doamnele sunt epilate

  11. Dumi says:

    SO/T (Slightly Off-Topic): du-te ma la tenis, e US Openu’ la 2 pasi de tine… si e hot and cookin’, quarterfinals stage. Zau asa, stai cu [expletive deleted] la soare cand Federeru’ et co incruciseaza rachetele la Flushing Meadows… 🙂

    –D

  12. Darius says:

    Si totusi, am vazut o sticla de CocaCola aruncata pe jos.

  13. xxx says:

    sa nu spui ca se vinde porumb si namol pe plaja 😛

  14. Adrian says:

    Daca poti slip ca baiat poate te considera gay 🙂

  15. Bri says:

    Nu ma mai satur de cateva zile de blogul asta, devorez toate posturile cu poze…vreau si eu sa pot sa ajung acolo…e un vis….

  16. simi says:

    //Buna, Bri. :p (un prieten de-al lui botzo)
    On topic, trebuie sa fii foarte dragut ca sa spui ca e cam la fel plaja acolo, la noi e jale rau. :-s

Leave a Reply