Aniversari :-)

Exact acum 2 ani incepeam acest blog. Cam acum 5 ani inregistram vivi.ro. Acum 10 (!) ani faceam pagina de web divertis (pe vremea aceea divertis.pub.ro).

Ce de mai trece timpul asta, dom’le.

7 Responses to “Aniversari :-)”

  1. Catalin says:

    Wow! E?ti chiar veteran. Eu în 1997 mi-amintesc precis c? tocmai auzeam de HTML ?i m? întrebam care naiba e rostul limbajului ?luia ciudat, în care scrii kilometri ca s? schimbi un pic fontul, când ai un editor WYSIWYG de genul (pardon) Microsoft Word.

    Dovad? clar? c? o spoial? de algoritmi nu face un bun informatician 🙂

  2. […] Vivi mi-a deschis ochii astazi aratandu-mi, indirect, drumul catre arhivele site-urilor publicate pe web in anii anteriori. Multumesc. Nici nu stii ce mult ma bucur ca am gasit acolo (desi inca le am o parte si pe CD-uri) “Nelu Lazar – Din Romania in jurul lumii” (2002), FloareDeColt.go.ro (2003), Floare de Colt gazduiti de Alpinet.org – fdc.alpinet.org (2003), Motoguru.3x.ro (2004), Motoguru.net (2004). Din pacate, Flash-urile FloareDeColt.go.ro (2002) sau TaineFolk.go.ro (2002) nu sunt vizibile – poate am le public aici pe site. Mai ramane sa caut in vocabularele cu notite si insemnari din ‘90 adresele site-urilor la care am lucrat incepand cu 1997 – mai tin minte doar ca erau gazduite pe serverele Universitatii din Brasov, leda.unitbv.ro. Chiar trece timpul, ramanem cu amintirile frumoase… […]

  3. Celalalt Vivi :) says:

    Acum 10 ani impreuna cu cativa prieteni testam outsourcingul in RO si cautam disperati clienti in tara sa le facem situri .

  4. Cristina says:

    deja 2 ani de cand ai plecat.. repede, intr-adevar..

  5. banipenet says:

    La multi ani si suces in continuare ! 2 ani se poate spune ca esti un veteran totusi sa ai un site de scucces e o munca continua 🙂 respect

Leave a Reply