Voi în cine ați investi?

Blogul ăsta era, și poate încă mai este, citit de oameni din tech. Oameni implicați în online-ul românesc, implicați în a dezvolta business-uri care au la bază ideea că tehnologia în general și internetul în particular poate schimba felul în care oamenii fac lucruri.

Plecând de la ideea asta – voi în ce companii din România ați investi? Este vreo companie / startup / small business în oline-ul românesc care credeți că ar putea avea succes?

Și nu mă refer doar la companiile astea cunoscute – eMag, trilulilu, ejobs, 2parale – dar și la companii care par să atragă mai puțin atenția comentatorilor români din online dar care mie mi se pare că aduc schimbare reală – de exemplu StarTaxi de care pare să nu vorbească nimeni.

15 Responses to “Voi în cine ați investi?”

  1. Sebastian says:

    Avandor este un proiect romanesc interesant in care as investi.
    http://www.avandor.com

  2. Gheo says:

    Eu sunt constructor, ma ocup de pietroaie, indoi fiare, sap, daram, ridic, chestii de genul acesta. Nu mai retin cum am dat de blogul tau. Consider initiativa ta laudabila si binevenita, nu sunt interesat de investitia ta si cred ca ar trebui implementat ceva trendy de acolo de peste ocean, in stil neaos, romanesc 🙂

  3. Marian says:

    Picozu? http://www.picozu.com Singurul editor de poze online HTML5 de pe piata

  4. As investi in startup-uri care produc ceva: software, produse, bani. Nu as investi in o idee pentru inceput.

  5. Yoda says:

    Tu cauti idei gratis? 😀

    PS: Star Taxi nu e o investitie sigura, are concurenta din ce in ce mai puternica, nu are nimic sa-i mentina pozitia pe piata. Ba din contra, au inceput sa scartie lucrurile, in weekend seara greu gasesti ceva liber prin ei, majoritatea prietenilor si-au instalat si alte aplicatii (Meridian, Speed Taxi, etc). S-au miscat rapid cand au importat ideea (nefiind deloc originala) dar nu ii vad aici si peste 5 ani de exemplu.

  6. Vivi says:

    Caut să investesc și eram curios dacă există piață în România pentru așa ceva. 🙂

  7. Vezi Blogvio. 🙂

  8. Robert says:

    Brainient.

  9. Vivi says:

    Mulțumesc tuturor pentru link-uri. Câteva par că ar avea potențial să se transforme în business-uri… Brainient este o agenție, nu știu dacă o investiție în Brainient ar oferi return-uri suficiente cât să merite riscul.

  10. “Security Training Platform for IT Industry” with a focus on Security Professionals, System Administrators and Web Developers that implements CTF concepts and leverages gamification mechanics to improve retention rate and speed up the learning/training curve.

  11. Lucian Marcu says:

    Eu as investi in propria idee 🙂 http://www.troddel.com/, deocamdata am investit doar timp uremeaza si banii dar mi-e cam teama pt. ca nu am experienta in promovare online.

  12. baD says:

    Cei de la http://www.mindtreatstudios.com/ au deja cateva proiecte interesante, insa nu stiu daca este ceea ce cauti pentru o eventuala investitie!

Leave a Reply