Sunt ok, dar fără curent sau internet

20121030-125020.jpg

Am supravietuit uraganului.

Toate sunt ok, doar ca am rămas fara curent – si evident fără internet. Gazele, apa merg, caldura o sa își dea drumul teoretic azi.

Cum lumea din România pare sa știe chiar mai multe decât mine, banuiesc ca știți deja ca nu mai e curent in toata partea de jos a manhattanului, sub strada 42. De-asta acum scriu mesajul asta de undeva din midtown, unde a trebuit sa merg pe jos – metroul este închis.

Bloomberg zice ca este cel mai mare dezastru are a lovit metroul probabil de când a fost făcut, o sa dureze câteva zile bune înainte sa ii dea drumul, si asta probabil afectează orașul mai mult decât orice altceva.

E interesant sa mergi pe strada si sa vezi toți oamenii ieșiti si ei din case fără un scop anume, așteptând sa se întoarcă orașul înapoi la viața. Cel puțin așa mi se pare mie ca e atmosfera in SoHo, alte cartiere sunt bine, cu curent si internet.

[update] Pentru că se pare că va dura cel puțin încă câteva zile până vine înapoi curentul, m-am refugiat la niște prieteni în Queens, unde încă este curent și, mai important, internet. 🙂

4 Responses to “Sunt ok, dar fără curent sau internet”

  1. Mihai says:

    Noroc si keep safe!

  2. Diana says:

    Stay safe, Vivi!

  3. Blegoo says:

    Groaznic ce face internetu’ dîn om…
    🙂
    În fine, dacă ești bine… e bine.

Leave a Reply