Ceea ce faci este greșit

Unul dintre cele mai interesante efecte secundare ale faptului că sunt înconjurat de oameni care fac startup-uri este că tot timpul există cineva care îmi spune că ceea ce fac, ce am făcut sau ce plănuiesc să fac este greșit. 🙂

Îi înțeleg, și eu sunt la fel, și cred că întreaga lume a startupurilor este așa. Pentru că dacă nu am crede că înțelegem mai bine lumea decât alții, nu am face ceea ce facem.

Este o constatare interesantă și deși pe termen lung este extenuant ca asta să se tot întâmple, îi respect pe toți acești oameni.

Mi se pare că și-au câștigat dreptul să facă asta pentru că sunt și ei participanți, sunt oameni care crează, construiesc, investesc, participă activ, nu sunt doar comentatori din tribune.

Și-atunci deși este obositor, este o realitate cu care trebuie să trăiesc.

7 Responses to “Ceea ce faci este greșit”

  1. Vivi,

    Foarte interesant postul asta al tau!
    Cu multe luni in urma am cunoscut pe cinva care a lucrat cu tine la Google, eu abia descoperisem Vivi’s blog, foarte incintata am intrebat pe Romanul de la Google daca te cunoaste.
    Comentariul lui a fost: Da, il stiu pe Vivi, este o persoana cu care nu se poate discuta pentru ca “el le stie pe toate si doar parerea lui conteaza.”
    Eu am comentat: Inseamna ca are “a very high self image”.

    Postul de mai sus descrie exact caracterul celor cu “high self image” pe care tu ii respecti si, foarte destept din parte ta, vrei sa inveti de la ei.

    Sint convinsa ca afilierea cu persoane la fel de destepte ca tine oboseste intelectual si atenueaza din propria confidenta (tot obositor), dar asa se caleste otzelul, prin foc si lovituri.

    What doesn’t kill you makes you stronger! Good Luck!

    Very interesting post! Thank you!

  2. Vivi says:

    Da, sunt convins că sunt persoane care cred asta despre mine. 🙂 Mie îmi place să cred că deși sunt deseori dificil, știu să accept și că alții au dreptate, dar de multe ori oamenii nu au răbdarea să mă cunoască îndeajuns cât să înțeleagă asta.

    De curiozitate, cine era cel care a lucrat cu mine? 🙂 If you can share, of course.

  3. Vivi,

    Oamenii destepti ca tine sint ne-diplomatici si isi spun parerea cu fortza si entusiasm. Asta este o calitate a oamenilor de success.

    Eu la virsta ta (acum 100 de ani) nu ascultam pe nimeni. Ulterior Mama spunea copiilor mei: “Varvara niciodata n-a ascultat, si . . . bine ca n-a ascultat!”

    I’m a NY lawyer, join me for coffee someday. We’ll shoot the breeze and share business experiences.
    I wish your blog was in English so my sons could enjoy it.
    Great job!

  4. Vivi says:

    I have an english blog at http://okvivi.com 🙂
    I’ll drop you an email one of these days to meet for a coffee.

  5. Awsome!
    Please do that!

  6. TyT says:

    Foarte interesant articol , se potriveste si ideea ca prima decizie in cele mai multe cazuri este si cea mai buna in 80% din cazuri .

  7. Andrada says:

    E bine ca pe langa tine exista si astfel de oameni. De obicei exista invidia si f putini iti dau u mana de ajutor.

Leave a Reply