De sărbători mi-am făcut o varză călită cu cârnați de nu se poate. Am experimentat un pic și varza am început-o cu un pic de ceapă călită, niște ciuperci, morcovi și gogoșar, plus o lămâie stoarsă, foi de dafin și cimbru. A ieșit o nebunie, mai ales cu mărarul adăugat la final.
La mulți ani tuturor!
Cam mult ulei 🙂
Gustos dar nu prea sanatos. Ideal e sa nu maninci deloc prejeli.
E mai sanatoasa carnea alba fiarta de pui , curcan sau peste.
Iar uleiul trebuie sa fie putin si rezistent la temperaturi inalte: ulei de palmier sau din turte de masline.
Tefal Actifry te-ar ajuta sa folosesti mai putin ulei.
La multi ani Vivi!
P.S. Varza ta arată ca si ” cina porcului” din Banat! :))
Încă de la început mi s-a făcut foame…
Multi de la “Food Police” pe aici. Mai lasati’o cu mancarea “sanatoasa”, e Craciun, lasati omul sa se bucure de mancare, ce naiba. Arata bine 🙂
La Multi Ani si Pofta Mare! Din ce imi dau seama nu te prea omori cu respectatul unei retete anume ci mergi mai mult pe inspiratie. Asa este?
Într-adevăr. La început când nu știam să gătesc deloc a fost foarte util să urmăresc rețetele atent, dar după ce te prinzi de niște chestii e mult mai fun să gătești după ureche.
tot creativitate se cheama! La Multi Ani!
La multi ani si multa sanatate sa ai. Fie ca Anul 2012 sa aduca numai fericire, bucurii si bunastare in familie.