Sărbători fericite

De sărbători mi-am făcut o varză călită cu cârnați de nu se poate. Am experimentat un pic și varza am început-o cu un pic de ceapă călită, niște ciuperci, morcovi și gogoșar, plus o lămâie stoarsă, foi de dafin și cimbru. A ieșit o nebunie, mai ales cu mărarul adăugat la final.

La mulți ani tuturor!

9 Responses to “Sărbători fericite”

  1. George says:

    Cam mult ulei 🙂

  2. alextorex says:

    Gustos dar nu prea sanatos. Ideal e sa nu maninci deloc prejeli.
    E mai sanatoasa carnea alba fiarta de pui , curcan sau peste.
    Iar uleiul trebuie sa fie putin si rezistent la temperaturi inalte: ulei de palmier sau din turte de masline.
    Tefal Actifry te-ar ajuta sa folosesti mai putin ulei.

  3. Diana says:

    La multi ani Vivi!
    P.S. Varza ta arată ca si ” cina porcului” din Banat! :))

  4. Felix says:

    Încă de la început mi s-a făcut foame…

  5. Stefan says:

    Multi de la “Food Police” pe aici. Mai lasati’o cu mancarea “sanatoasa”, e Craciun, lasati omul sa se bucure de mancare, ce naiba. Arata bine 🙂

  6. Vali says:

    La Multi Ani si Pofta Mare! Din ce imi dau seama nu te prea omori cu respectatul unei retete anume ci mergi mai mult pe inspiratie. Asa este?

  7. Vivi says:

    Într-adevăr. La început când nu știam să gătesc deloc a fost foarte util să urmăresc rețetele atent, dar după ce te prinzi de niște chestii e mult mai fun să gătești după ureche.

  8. gulbin says:

    tot creativitate se cheama! La Multi Ani!

  9. Ciupanezul says:

    La multi ani si multa sanatate sa ai. Fie ca Anul 2012 sa aduca numai fericire, bucurii si bunastare in familie.

Leave a Reply