Ashton Kutcher a ținut un talk la Startup School

Ieri la Startup School l-am văzut vorbind pe Ashton Kutcher care a fost surprinzător de cool. Îmi pare rău că am ratat ocazia să îmi fac o poză cu el. 🙂

A da, printre vorbitori au mai fost și Mark Zuckerberg, Marc Andressen (fondatorul Netscape), Matt Mullenweg (autorul WordPress), Max Levchin (cofondator PayPal), Drew Houston (CEO Drobox) unul din fondatorii Heroku și alții. A fost cool.

5 Responses to “Ashton Kutcher a ținut un talk la Startup School”

  1. laura says:

    🙂 very cool

  2. Tink says:

    🙂 a vorbit si Mark Zuckerberg si tu il treci la “au mai fost si” si incepi cu Aston Kutcher? :)) Asta este o minimizare demna de americani. Te americanizezi – si cu bune, si cu rele.

  3. Vivi says:

    Și ironia este o chestie tot americană? 🙂

  4. Andrei says:

    Cred ca visul umed al tuturor conference junkies-ilor e un lineup de genul asta 🙂

    Sunt curios, in ce stadiul esti cu noul proiect? Ai trecut de idee? Daca da, aplici vreo metodologie gen lean startup ca sa dezvolti sau iti cunosti problema bine si doar lucrezi la solutie?

  5. Vivi says:

    Alegem de prin metodologii și probabil facem o chestie undeva la mijloc. Oricâte sfaturi și metodologii sunt around, până la urmă fiecare situație și fiecare startup este unic. Sunt idei bune all over the place, așa că alegi acele sfaturi în care ajungi să crezi și care se potrivesc și le aplici.

    Îmi pare rău că nu pot fi mai specific de atâta.

    În momentul ăsta avem un prototip de produs pe care îl testăm cu un grup restrâns de prieteni. Îl folosim, iterăm din ce aflăm de la noi înșine și de la utilizatori, aflăm lucruri noi și le integrăm în viziune și în produs.

    Probabil că vom extinde la mai mult decât câțiva prieteni atunci când vom fi siguri că într-adevăr produsul rezolvă problema pe care noi o avem și pe care o vedem și la utilizatorii actuali.

Leave a Reply