Still life with woodpecker

Tocmai am terminat de citit o carte al carei ultime propozitii mi-a placut mult. Atat de mult incat ar fi meritat sa citesc toata cartea chiar si daca nu mi-ar fi placut atat de mult pe cat mi-a placut. ๐Ÿ™‚ Adica mult. Am ramas cu senzatia ca scopul intregii carti este doar sa creeze atmosfera perfecta pentru aceasta singura ultima propozitie.

It’s never too late to have a happy childhood.

Cine nu ar vrea sa citeasca o carte scrisa pentru o propozitie ca asta? ๐Ÿ™‚

15 Responses to “Still life with woodpecker”

  1. Eu n-ash putea sa fiu printre cei care nu ar citi-o. ๐Ÿ˜›

  2. troniu says:

    Cine? Pai cred ca Michael Jackson hehehe.

  3. Unde dai shi unde crapa…

  4. Vivi says:

    > Unde dai shi unde crapa…
    Mie unul experienta mi-a demonstrat ca de cele mai multe ori, in acelasi loc. ๐Ÿ™‚

  5. troniu says:

    ce-aveti frate? Io n-as zice ca-s asa de deplasat… unde a crapat?

  6. Vivi says:

    Probabil scandalul cu Michael Jackson si pedofilia e prea vechi ca sa mai percuteze, eu a trebuit sa ma gandesc ceva ca sa inteleg exact ce vrei sa zici.

  7. N-am citit cartea asha ca poate troniu are dreptate. Nu in sensul ala am intzeles eu postul lui Vivi. Poate o crapat la mine aiurea…

  8. Vivi says:

    Nu, cartea nu are absolut nici o legatura cu pedofilia sau Michael Jackson. Este o carte funny and nice and pretty, un fel de combinatie intre Murakami si Terry Pretchet, fantezii, ironii si umor.

    Troniu, stai jos, ai nota patru pentru confuzie generata de afirmatii criptice.

  9. troniu says:

    na bine, daca am loat 4 nu mai lamuresc ce voiam sa spun. Data viitoare sa-mi dai macar 5.

  10. Dumi says:

    Initial am vrut sa fac misto, gen “ai descoperit fericirea la modestul pret de $11.20 + s&h” :-), dar apoi m-ai pus pe ganduri…

    Cu rusine in voce, intreb: tu (mai) citesti? Eu n-am citit o carte non-tehnica de nu stiu cand. Disclaimer: am citit o tona de esee/ ganduri/ scrieri scurte/ etc… pe net insa.

    Si cu tupeu (e blogul tau si nu e dreptul meu sa fac polling pe el, dar sper ca subiectul nu e nelalocul lui), iti intreb cititorii: voi cand ati citit o carte ultima data?

    –D

  11. Vivi says:

    Da, mai citesc. Probabil cam o carte pe luna, in medie, in functie de cat de mult imi place si cat de mare este. ๐Ÿ™‚

    In ultimul an am citit primele doua volume din A Song of Ice And Fire, ultimele cateva volume din Harry Potter, Hitckhiker’s Guide To The Galaxy, cateva carti de Murakami (Kafka on the shore, La capatul lumii / in tara aspra a minunilor, si inca vreo doua), Freakonomics, A Scanner Darkly… si cam asta e ce imi aduc aminte acum.

    Cat despre cartea asta, am descoperit fericirea pe gratis, ca mi-a imprumutat-o cineva. ๐Ÿ˜›

    E un topic despre carti, asa ca puteti divaga in offtopic cat vreti voi… despre carti.

  12. Noptea, din cand in can, eu mai citesc cate un picutz. Sper sa ajung shi la Hitckhiker’s Guide o data shi o data. ๐Ÿ˜›

    Happy reading la toata lumea!

  13. Ovidiu says:

    Eu citesc mai rar de o carte pe luna. Fac fixuri pe un autor insa. De exemplu ultimul autor din care am citit citeva carti in serie e Milan Kundera. Inca ma mai stradui la una acum. In rest in ultimul an am mai citit Satanic Verses, cite o carte de Llosa ca sa-mi intregesc colectia (si asta a fost un fix la vremea lui, cind eram tinerel) si altele care cu rusine spun ca nu imi vin in cap. A, si o carte de poker (neterminata) :D.
    E greu insa, timpul e foarte scurt si cind am timp liber prefer sa nu il petrec in casa.

  14. cleo says:

    Aventurile lui Habarnam, s-o citesti, daca n-ai apucat… e tare

  15. Maurice says:

    Daca ti-a placut “Real Life…”, probabil ca vei adora si “Fierce Invalids Home from Hot Climates”. Am citit aproape tot ce a scris Robbins. Omul lucreaza ani buni la fiecare roman si are o… metoda incredibila.

    Eu citesc anormal de mult pentru epoca, nu pot altfel. Mi s-a sugerat sa intru in “The World of Warcraft” drept remediu :).

Leave a Reply