New York at night

Imi place mult panorama asta, e ceva care ma atrage in calitatea proasta a imaginii care se potriveste bine cu atmosfera, probabil. Click pe imagine pentru versiunea mare.

7 Responses to “New York at night”

  1. Cristi Roman says:

    Imi doresc enorm sa ajung in NewYork. Am ajuns in 2001 prin zona, ca sa zic asa (Nord America – adica Vancouver si Edmonton, Canada), iar NY ramine deocamdata un vis.
    E facuta de tine poza, Vivi?

  2. Mordax says:

    Nu e calitate proasta. E prelucrata digital, ca sa-i dea un aer retro. E un efect utilizat in fotografie, nu-mi amintesc exact cum se numeste…
    Oricum, frumos!

  3. Vivi says:

    Da, eu am facut-o. Asta e view-ul pe care il avem noi de la birou. 🙂

  4. Dumi says:

    Clasica… si frumoasa.

    I-ai facut si altceva decat ca ai facut-o la ISO mare (1600/ 3200)? I.e., ai pus si noise artificial, sau doar ai ISO mare-mare si expunere mica-mica? 🙂 Stiu ca, virgula, Canon-urile se comporta foarte bine la ISO mare, which in this case is exactly what you don’t want 🙂

    –D

  5. Vivi says:

    Fotografia e facuta cu un Canon A95, pe modul panorama si nu stiu sigur cu ce setari (ISO max 400, expunere destul de mica). Dupa stitching am marit contrastul f mult si brigness destul de mult si am desaturat imaginea.

  6. andrei says:

    Da-ne si varianta normala,ca sa vedem diferenta(care poza arata mai bine). Apoi fiecare spune ce poza ii place ,iar un psiholog sa interpreteze rezultatele la sfarsit ,sa vedem ce iese:)

  7. miki says:

    din poza reiese cumva ca stai si noaptea la serviciu?

Leave a Reply