More trafic.ro goodness :-)

Plecand de la o idee de-a mea mai veche in care luam trafic.ro la puricat, Filip a facut niste statistici destul de simpatice, numarand care sunt cuvintele cheie cele mai cautate pe internetul romanesc (monitorizat de trafic.ro).

La inceput a centralizat si a facut un top al cuvintelor cheie. Si-apoi a facut si un mic script care iti spune, dupa parerea trafic.ro, care sunt site-urile care primesc cele mai multe click-uri atunci cand cauti un anume cuvant cheie.

Nice job, Filip.

4 Responses to “More trafic.ro goodness :-)”

  1. Alex says:

    Foarte interesant.

    M-am jucat un pic cu ce a facut el acolo.
    Foarte bun.

  2. nichita says:

    oh my god?! nu exista in top cuvantul “sex”? adica “dex” exista..iar sexul nu? nu-mi vine sa cred…romanul este mai interesat de vocabular? trebuie sa fie o greseala pe undeva..

  3. Filip Lepus says:

    La adresa:
    http://www.fai.ro/most_searched.php
    poti gasi un top al cautarilor dupa domenii .ro .

    In trafic.ro nu sunt acceptate site-uri care sunt pe categoria Adult. Altfel ar fi aparut cu siguranta acestea pe primele locuri.

  4. […] Asadar, dupa investigarea altor optiuni, am ajuns la concluzia ca nu mai am nevoie de statisticile Trafic.ro pentru site-urile mele (desi unele informatii analizate de Vivi sau Filip pot fi de ajutor). Iata care au fost optiunile analizate: Google Analytics, SlimStat, BBClone, Alexa. […]

Leave a Reply