Just another day at the office

Azi, numele meu este Abdul si sunt in lanturi.

De dimineata m-am intalnit cu un grup de calugarite si un inger, si-am avut o sedinta cu un tip din Ghostbusters. La pranz am mancat cu solistul de la AC/DC.

Nimic anormal, este doar Halloween la noi la servici. 🙂

[update] Aproape ca uitasem cat de misto este Manhattanul de Halloween. Suvoaie de oameni, cea mai mare parte costumati, bantuie strazile aiurea, uitandu-se la parada de Halloween, sau pur si simplu batand Village-ul in lung si in lat.

Halloween 2006

Sa vezi atat de multi nebuni dintr-o data, cel putin pentru mine, este o experienta care merita. 🙂 M-am plimbat si eu pe strazi ca toata lumea, m-am uitat la costume care variau de la cele foarte cuminti la unele de-a dreptul outrageous, mi-am facut loc prin inghesuiala si am dat din coate.

La sfarsit am ajuns pe St. Marks Place unde nici macar nu arata cu mult altfel decat de obicei, ala e locul unde pare sa fie un Halloween etern. 🙂

[update] Kerry (gandindu-se la costumul meu de terorist arab) imi atrage atentia asupra unui articol din Gothamist conform caruia un pusti n-a fost lasat sa poarte costum de Hitler la scoala. Sa te mai intrebi de ce lumea prefera costume safe care nu prea calca limitele… 🙂 Bine ca nu mi-am pus barba de Osama (chit ca eram arab, nu afgan).

City Department of Education spokesman Keith Kalb said school administrators “followed appropriate procedures” after receiving “several complaints from offended students and staff.”

The department’s discipline code states that students who wear clothing deemed disruptive to the educational process may be removed from class.

6 Responses to “Just another day at the office”

  1. re:Tronew says:

    “solistul de la AC/DC” !? Heh, care din ei?

  2. Vivi says:

    Nu stiu. Tipul in bermude cu chitara cu tzopaitul ala caracteristic cu un picior in fatza.

  3. Uite unul din motivele pentru care esti norocos ca stai acolo 😉

    Eu azi dimineata m-am trezit pe ritm de manele de la vecini si injuraturi in trafic putin mai tarziu….

  4. Corina says:

    Daaa… Halloween a fost super in NY. Eu am avut doar niste cornite de drac si am ajuns intr-un club de salsa. Supercostume, e adevarat. Cei mai tari erau cinci pusti costumati in Scooby Doo… adica in toate personajele din Scooby Doo (cainele insusi, Welma, etc, etc, etc). Si toata lumea facea poze cu ei. A… si mai era simpatic un cosciug plasat in mijlocul strazii – undeva pe 14th St, 6th Av -, pus in picioare, in care lumea intra si isi facea poze!

  5. Daniel says:

    Osama e saudit si nu afgan.
    Angus Young e lead-guitar si nu solist. OMG, search-ul
    pe Google e interzis de corporate-policy ? ;-)))

  6. abukiwawa says:

    Hei,

    O deghizare de Halloween foarte ‘politically correct, de inteles pt. un proaspat ajuns in America. Dar nu prea arata a haine de ‘terorist arab’ 🙂

Leave a Reply