In Budapesta s-au micsorat portiile la inghetata

Inghetata la HVB Orasul mi s-a parut mult mai simpatic decat ma asteptam, macar in zona turistica. Un fel de Oradea combinata cu Arad si Timisoara, si cu bune si cu rele la prima vedere, o vedere formata cam in doua ore de plimbare.

Toate ca toate, insa lucrul care mi-a atras atentia si m-a dezamagit este ca de acum, in Ungaria la HVB Bank se serveste cu 20% mai putina inghetata. 🙂 Pai e corect? Nu, zic eu.

Umm… a, da. De ce n-am mai scris de asa mult timp? 🙂
Sunt in vacanta, am fost prin Romania, iar acum sunt in Elvetia. Prin Budapesta am dat o fuga in drum spre Lausanne. Diseara ma duc la Roma pentru doua zile.

Savurez din plin viata off-line. Mai scriu cand ma intorc in Elvetia poate. Yuhu!

4 Responses to “In Budapesta s-au micsorat portiile la inghetata”

  1. BlackNight says:

    Ce a fost cu dowtime-ul ala de vreo zi? Si dupa aia eroarea de la WordPress?

  2. Eduard says:

    Cum spunea o reclama mai veche? Elevetia? Dar avem ciocolata si aici, in Romania 🙂

  3. […] Fulgerica a stat mai ieftin decit mine. Tomata cu Scufita n-a avut o Budapesta cum s-a asteptat. Scoica din Vama a fost acolo. Aura la fel. Wassupady a mers cu masina. Kemell a pozat nu gluma. De liceu, a vazut-o trista. Uite si o Budapesta petrecuta cu localnici. Vivi a masurat inghetata. […]

  4. […] Fulgerica a stat mai ieftin decit mine. Tomata cu Scufita n-a avut o Budapesta cum s-a asteptat. Scoica din Vama a fost acolo. Aura la fel. Wassupady a mers cu masina. Kemell a pozat nu gluma. De liceu, a vazut-o trista. Uite si o Budapesta petrecuta cu localnici. Vivi a masurat inghetata. […]

Leave a Reply