Să fie lumină!

De vreo săptămână lucrez la un design document despre cum să implementăm un anume feature în Google Maps.

Îmi dau seama cât de mult îmi place să rezolv probleme, să analizez compromisuri și alternative și, mai presus de toate, să înțeleg.

Este o satisfacție aparte când reușesc să cunosc în detaliu toate implicațiile unui sistem complex, să conectez piesele puzzle-ului, să îmi pot explica felul în care funcționează fiecare din cele șapte proiecte diferite pe care va trebui să le schimb.

Este o satisfacție aparte când se face lumină acolo unde, atunci când am început să ne gândim la problemă, nu era prea clar ce trebuie făcut pentru simplul motiv că erau prea multe necunoscute.

5 Responses to “Să fie lumină!”

  1. Jean Valjean says:

    Apropo de becuri, in state se mai gasesc becuri de 100W ca la noi nu. 😉

  2. Vivi says:

    America o să fie ultima probabil care n-o să aibă becuri, asta este țara risipei din multe puncte de vedere, aer condiționat cu uși deschise, chestii de-astea.

  3. De unde esti Jean Valjeane?
    La Suceava se gasesc becuri de toate puterile. Daca vrei mergi la Kaufland si iei cu galeata.
    Si, pe partea cealalta, treaba asta cu disparitia lor este o prostie. Sunt sisteme care nu functioneaza cu inlocuitorii de pe piata, si nu ma refer la iluminat.Voi sunteti siguri ca ati comentat articolul pe care l-ati citit.
    Ce are una cu alta. Mai uitati-va si voi in sus cand scrieti ineptiile astea.
    Ce bine ar fi daca nivelul la IQ ar avea dureri ca efect advers.

    Bafta!
    Pescar Hoinar

  4. lolly says:

    ce liceu ai terminat bre?

  5. Englez-Roman says:

    “America o să fie ultima probabil care n-o să aibă becuri, asta este țara risipei din multe puncte de vedere, aer condiționat cu uși deschise, chestii de-astea.”

    haha

Leave a Reply