Blogging and personal life

Undeva probabil este o limita intre ceea ce spui prietenilor si ceea ce spui necunoscutilor pe un blog. Undeva exista o limita dincolo de care asa ceva nu se face, dincolo de care nu este ok sa treci.

Mi-a placut un lucru pe care Dave Chapelle l-a spus intr-un interviu. In viata exista linii dincolo de care nu e bine sa trecem. Exista bariere pe care ni le impunem, dincolo de care suntem deplasati sau nepotriviti.

Iar singurul mod in care poti sa iti dai seama unde se trage aceasta linie este sa o treci.

7 Responses to “Blogging and personal life”

  1. raluca says:

    vivi, nu cred ca ai depasit linia…mie mi se pare ca esti o persoana care stie ce si cat sa spuna celorlalti 😉

  2. andressa says:

    Nu cred ca despre el era vorba. Ia zi, Vivi, cine ti-a spus secretul? 😉

  3. Gusti says:

    Corect. Eu sint mai nou in lumea blogurilor. Si, sincer, inca n-am gasit linia. Arunc uneori mesaje pe care apoi le regret. La un moment dat, imi trecea prin minte sa intru din nou in editare si sa le cizelez. Inca n-am gasit linia, dar simt c-am depasit-o in dese rinduri. Pe moment insa parca nu vreau s-o gasesc. Exista un joc al nervilor pe blog (mai ales cu necunoscutii) si vreau sa vad cam cit ma tine. Asta clar e dincolo de linie. Important va fi momentul cind voi sari in “partea buna”. Si mai important va fi sa ramin acolo. Cit mai mult. 100% va fi insa imposibil.

  4. sh33vah says:

    … ciudat… dar, din moment ce o persoana cu o anumita functie, care are anumite relatii sociale de care depinde in oarecare masura… intotdeauna isi va cenzura gandurile si toate apucaturile mai mult sau mai putin “crestinesti”. Yep, asta e blog… cel pe care las eu un comment acum, daca vrei sa aduci injurii cuiva… sistemului, mai stiu eu cui… fa-ti un jurnal… sau un alt blog… dar, atentie… sa nu dea de banuit ca ai fi tu! Apoi promoveaza-ti-l… si discuta liber…

    Pana atunci… fii in continuare la relatiile tale sociale! 😉 asta se numeste prudenta amestecata cu oarecare lipsa de curaj! 😉

  5. zabear says:

    oricum..cui ii pasa ce si cat scrii???
    oricum nu vei cunoaste niciodata pe cel care a scris ceeea ce a scris.
    si de ce aceste limite??….tocmai de aceea sunt blogurile, impartasim idei, sentimente, pareri care nu le zicem altora sau nu avem curajul sa spunem…mai bine anonim….

  6. ZuZu says:

    Binenteles ca exista. Desi unii spun ca scriu absolut totul despre ei nu o fac. Imi place sa cred ca eu sunt la limta, fara sa o trec.

  7. […] Si am citit pe undeva ca Dave Chapelle a spus intr-un interviu o chestie prea mishto, care se cam potriveste : “In viata exista linii dincolo de care nu e bine sa trecem. Exista bariere pe care ni le impunem, dincolo de care suntem deplasati sau nepotriviti. […]

Leave a Reply