Ce mi-a plăcut la Webstock

Vinerea trecută Harta Politicii a câștigat un loc 2 la Webstock, un eveniment/competiție pentru web-ul 2.0 de la noi. Am participat și eu la gala de premiere, prin skype (mulțumită celor de la Brandient și al lor CucuLand). 🙂

Nu pot să nu compar Webstock cu începuturile Internetics și mă surprinde (plăcut) cât de diferită este atmosfera care înconjoară cele două evenimente.

La Webstock am văzut în mare parte reacții pozitive, lume entuziasmată, felicitări, încurajări. Internetics era a fost aproape mereu învăluit de înjurături, nemulțumiri, proteste împotriva juriului și a competiției.

Webstock pare în sfârșit un eveniment orientat către web making, web applications, web utilitites, către tehnologie și nu către tehnică. Internetics a fost întotdeauna o competiție dominată de web design.

Felicitări organizatorilor, din punctul meu de vedere asta este una dintre cele mai importante realizări ale evenimentului.

3 Responses to “Ce mi-a plăcut la Webstock”

  1. Kit says:

    Multumim si noi, Vivi!

  2. George Z says:

    Am ratat complet evenimentul asta… time to catch up with the latest 🙂

  3. Sonia says:

    Eu n-am ratat doar evenimentul, ci şi lista finală a câştigătorilor :)) … (lista proiectelor finaliste am găsit-o aici: http://bit.ly/CiYSK :D).

    Felicitări, Vivi!

Leave a Reply