Roșie ca focul, să-i surâdă norocul

De vreo lună mi-am luat bicicletă și este unul din cele mai bune idei pe care le-am avut anul ăsta. 🙂 Am început să redescopăr Manhattan-ul și New York-ul în general, am ajuns în locuri în care poate nu aș fi ajuns niciodată.

Am descoperit străzi ascunse, toată partea de vest a Manhattan-ului unde calea de biciclete merge până la un pod pe care poți să îl treci, am descoperit că la 1am nu e nimeni pe Manhattan Bridge și că a fi acolo la ora aia este un sentiment foarte tare.

Îmi place și vă recomand cu căldură, este valabil pentru orice oraș, când am văzut Lausanne-ul sau Kyoto de pe bicicletă la fel de tare mi-au plăcut.

Hai noroc și să știți că nu m-am lăsat de blogging. 🙂 Iar pe twitter nu mă mut (chiar dacă oi mai posta și acolo din an în paște), îmi place să scriu gânduri cu substanță, nu doar sound bites.

6 Responses to “Roșie ca focul, să-i surâdă norocul”

  1. angeldust says:

    hmmm…
    ma bucur ca blogul meu te-a influentzat (haha)
    voiam sa stiu, la voi sunt obligatorii castile de ciclism? e cumva amenda daca nu portzi?

  2. ina says:

    foarte frumos mod de a descoperi un loc…dupa o experienta asemanatoare in Bucuresti am zis ca o sa apelez la metoda asta de cate ori voi avea ocazia, indiferent de orasul in care voi locui. Nu cred ca ar fi o idee rea si in calatoriile/vacantele mai lungi ;;)

  3. minona says:

    Esti super tare! Urmaresc de mult blogul tau si nu pot decat sa spun ca esti super cool si my Romanian Idol din toate punctele de vedere! Asta ca sa te fac sa iti creasca un pic orgoliul pe ziua de azi… Imi place mult blogul tau si gasesc super interesante unele informatii. Sa ai o zi buna si sa descoperi noi locuri superbe pretutindeni in lume!

  4. Tina says:

    UNA din cele mai bune idei. :))

    Macar tu esti departe. Mie mi se intampla sa nu-mi gasesc cuvintele in romana si n-am nici o scuza 😛

  5. […] dat din întâmplare peste postul ăsta, pe care l-am şi reprodus mai jos. Mi s-a părut foarte tare şi simplu şi neaşteptat, mai […]

  6. dann says:

    Vivi, o bicicleta intr-un oras mare e un lucru bun, insa trebuie sa ai mare grija, caci sunt si pericole la tot pasul.

    Eu locuiesc in Nürnberg, Germania si desi aici sunt piste de biciclete largi, f
    bine amenajate, tot am “reusit” sa cad (am incercat sa evit o masina intr-o intersectie), si in urma cazaturii m-am ales cu 2 fracturi la mana stanga. O idee f buna ca ti-ai luat si casca.

Leave a Reply