Va multumim

Macara in parc

In patru zile patinoarul din Bryant Park a disparut. L-au demontat, l-au impachetat si-au plecat.

Intre timp au aparut in parc alti muncitori care il pregatesc pentru Fashion Week, probabil isi aduc casutele din Lego si le monteaza, asambleaza, ridica repede si ieftin pentru marele eveniment.

Intre timp eu nu pot decat sa casc gura si sa ma minunez inca o data cum reusesc americanii sa il faca pe cetatean sa se simta bagat in seama. Imaginea conteaza, cu totii stim asta, diferenta dintre un multumesc si absenta lui se simte chiar daca este sau nu spus pe bune, iar partea funny este ca sa spui multumesc nu costa nimic.

Si uite asa in loc de un sec “Santier in lucru” astia spun “Please pardon our appearance” urmat de un mesaj pozitiv iar tu pleci mai departe multumit, pentru ca prin mareata ta generozitate si pentru ca ai iertat muncitorii, orasul in care locuiesti este cel mai smecher de pe pamant. 🙂

Niste afise pe un gard: $20.
Sa faci cetateanul sa se simta important: priceless. 🙂

4 Responses to “Va multumim”

  1. Subiectiv says:

    domnu’, iar ai aparut in presa romaneasca. Vezi aici 😀

  2. Daniel says:

    Nu numai americanii fac asta. Si pe la Paris sunt afise din astea. La inceput, asa ma miram si eu 😉

  3. laura says:

    am vazut totusi si la noi in bucuresti un astfel de afis prin care se cerea scuze cetatenilor, poate nu la fel de “witty”, dar intentia a existat (e vb. de constructia Plaza Bucuresti de pe Bd. Timisoara).

    poate mai invata si altii. anyway, felicitari pt realizarile de pana acum! m-a bucurat sa vad un caz real al unui roman care a reusit prin forte proprii:)

  4. Cristy says:

    Offtopic: Aparatul meu foto e Olympus si sunt mandru de asta, Seinfeld si Friends sunt serialele mele preferate, iar You’ve got mail (de fapt tot ce e Meg Ryan + Tom Hanks) e unul dintre filmele mele de suflet 🙂

    M-am luat dus de valul celor citite pe aici, sorry Vivi.

Leave a Reply