Creepy Sci-Fi movies

SciFi Reality

La intrarea din Colegiul de Optometrie de langa Bryant Park m-a izbit (la modul figurat) un ecran de TV pe care o tanti imi povestea cu o voce neutra dar politicoasa despre niste chestii.

Incepea cu “Welcome to the Optometry something. We are very pleased to bla bla bla…” si apoi niste muzica din aia peacefull si relaxing… ca in filmele SciFi mai mult sau mai putin ieftine (Total Recall e primul nume care imi vine) in care eroul e intampinat de diverse holograme si ecrane care il imbie si ii povestesc chestii si reclame.

E, imaginea aia din filme m-a invadat pe mine cand stateam cuminte la trecerea de pietoni si am auzit vocea aia… ca in filme! 🙂 Numai ca de data asta e din filmele proaste si creepy. 🙂 Brrr….

9 Responses to “Creepy Sci-Fi movies”

  1. Sandra says:

    Dar Vanilla Sy nu l-ai vazut? Mi se pare ca rupta din filmul asta imaginea pe care ai descris-o…..
    Mai trebuia doar sa te invite sa inchei nu stiu ce contract pentru “after life” si scenariul era gata 🙂

  2. Vivi says:

    L-am vazut.
    Tot un film prost si creepy si Vanilla Sky. 🙂 O sa ma duc intr-o zi sa inregistrez exact ce ma invita tanti aia sa fac. 🙂

  3. Ce film SF ti-a placut tie ? nu spune ca Odiseea spatiala, Calauza sau Solaris 😀

  4. Vivi says:

    Cand am vazut ca ai comentat am zis ca tu oi fi facut grafica si de la tanti aia care vorbea! 🙂
    Phew!

  5. nu man, dar Vanilla Sky nu as zice ca e un film tocmai prost…. trebuie sa fii prea pragmatic ca nu iti placa. Ce sa-ti zic e SF, dincolo de ratiune, cu o multime de licentze regizorale ca d’aia e SF si nu documentar – ce zici de Ethernal Sunshine sau Stay ?

  6. Vivi says:

    Poate ca sunt prea pragmatic. 🙂
    N-am vazut celelalte doua filme, desi am citit review-urile, am vazut trailerele, stiu despre ce e vorba.

  7. Tudor says:

    Decat “Vanilla Sky”, mai bine “Abre los Ojos” — originalul in spaniola. Scapi de mutra lui Tom Cruise, dar ramai cu Penelope Cruz 🙂

  8. liviu says:

    Eu asi vrea sa stiu daca ecranul erea LCD…:)

  9. Irincutza says:

    Pe mine kiar ma intereseaza colegiul de optometrie! Poti sa-mi spui ce zicea tanti aia? Mai ales despre costuri si inscriere?

Leave a Reply