Despre Euro Parlamentari

Am adaugat la harta politicii și Euro Parlamentarii dintre Ianuarie și Decembrie 2007. Din câte înțeleg, acești parlamentari au fost un fel de euro-parlamentari temporari până s-au făcut alegeri (Eduard, mulțumesc de ajutor).

Well, cifrele lor de prezență din parlamentul româniei s-au îmbunătățit… oarecum. :-)

Curios să văd cam cine ne-a reprezentat timp de un an în fața Europei, am făcut un grafic cu distribuția prezenței lor în parlamentul României atunci când nu au fost euro-parlamentari (în anul de când s-au întors, sau înainte să plece).

Ce am aflat? Că senatorii care au fost euro-parlamentari au prezență medie pentru Senatul României (media ptr Senat este de 44%), dar deputații sunt din coada Camerei Deputaților, majoritatea având o prezență sub 50 și chiar 40% (și media de prezență în Camera Deputaților este 66%).

Ar fi interesant de văzut care a fost prezența lor în Parlamentul European. Pariază cineva că nici acolo n-or fi fost studenți model? :-)

6 Responses to “Despre Euro Parlamentari”

 1. Andrei says:

  Apropo de prezenţa în parlament şi candidaturi – http://www.vivi.ro/politica/ – am văzut la Varujan Pambuccian că ai scris că nu pare să mai candideze. Canidează şi explică aici cum: http://economie.hotnews.ro/stiri-it-5165636-video-audio-varujan-pambuccian-sistemul-invatamant-romanesc-nu-mai-produce-specialisti.htm

 2. skortzy says:

  Cred ca Stolojan este printre cei mai constiincioisi europarlamentari romaini… ;)

 3. skortzy says:

  Wow, ce de i-uri am in plus in comentariul anterior ;) Scuze…

 4. Ovidiu says:

  Pentru ca afacerile tale sa mearga bine trebuie sa fi in Parlamentul Romaniei, nu euro-parlamentar.

 5. Oana S. says:

  Hello again! Iti ramasesem datoare cu ceva la “Internet fara cravata”:) Keep in touch!

 6. […] post este un duplicat al mesajului de aici. L-am duplicat pe Harta Politicii pentru a avea toate mesajele pe această temă într-un loc […]

Lasă un comentariu

Raportează greșeală gramaticală