Archive for April, 2012

Ce am mai făcut în ultima vreme

Wednesday, April 25th, 2012

Nu, în nici un caz nu am ignorat blogul ăsta intenționat. 🙂

De când nu ne-am mai auzit am fost foarte ocupat făcând parte din TechStars.

TechStars este un accelerator de startup-uri, un program de trei luni în care un grup de companii participă pentru a fi ajutate să își accelereze evoluția, prin adunare de mentori, talk-uri, sfaturi, atenție media, și tot așa.

Eu nu sunt acolo ca parte din nici o companie, ci ca un HackStar, un fel de developer-in-residence pe perioada de trei luni cât durează programul.

Când am început să fac asta nu eram foarte convins că e ceea ce am nevoie, dar între timp recunosc că sunt foarte impresionat și pentru mine era exact ceea ce aveam nevoie. Faptul că lucrez aproape de oamenii din program mă ajută să creez relații solide cu oamenii de aici, cunosc mulți oameni noi și prin ei alți oameni cu care eventual aș vrea să lucrez.

Mai mult, sunt înconjurat de niște oameni foarte foarte buni la ceea ce fac – produs, raising money, pitching – și asta mă ajută și pe mine să îmi formulez mai bine ideile, să înțeleg mai bine lumea, să iterez mai repede la propriile mele idei.

Una peste alta, sunt foarte încântat și simt că în cele șase săptămâni de până acum am crescut enorm și înțeleg mult mai bine lumea care mă înconjoară.

p.s. Sunt ceva mai activ pe twitter zilele astea, urmăriți-mă aici twitter.com/okvivi. 🙂

p.p.s. În episodul următor vă spun ce se mai întâmplă și cu harta politicii (btw, urmăriți-o pe twitter twitter.com/hartapoliticii), la care lucrez când am un pic de timp și de care sunt super entuziasmat.

Am apărut în Inc. Magazine

Sunday, April 1st, 2012

La capitolul “nu contează ce scrii despre mine cât timp îmi scrii numele corect”, am apărut și eu cu poză cu tot în Inc. Magazine. 🙂

[update] Link la articol aici, și la bucata cu fața mea aici.