Archive for September, 2010

Aș paria că…

Thursday, September 30th, 2010

În 10 ani, cărțile pe hârtie vor fi ce sunt azi discurile de vinil, o raritate pe care o găsești doar la magazinul ăla ciudat de la colț, care e pe moarte dar adaugă caracter cartierului.

Ați spune că liceul din Sighișoara e în cimitir?

Monday, September 20th, 2010

Zilele trecute ne-am străduit să ne dăm seama dacă într-adevăr liceul din Sighișoara, cel din deal de lângă biserică, la capătul scării acoperite, ar putea fi considerat că “este în mijlocul unui cimitir” sau nu. 🙂

Din păcate imaginile din satelit cu Sighișoara nu sunt prea bune și nici hărțile sau site-urile dedicate cetății nu lămuresc această serioasă și importantă dilemă.

După îndelungi căutări am reușit să găsesc o singură hartă care menționează cimitirul și care sugerează că ar fi într-un fel în spatele bisericii.

Și atunci apare întrebarea: ok, dar ce anume este în stânga și în dreapta scării acoperite? Eu credeam că e cimitir, dar se pare că nu e?

Gândul creț al zilei

Wednesday, September 15th, 2010

“Sunt prea sărac ca să îmi cumpăr lucruri ieftine” este o zicală care nu există în America.

Poze de la Burning Man

Monday, September 13th, 2010

Am developat rolele de film de la Burning Man și sunt din ce în ce mai hotărât să renunț, cel puțin parțial, la digital. 🙂 Nu știu din ce motiv, dar simt că filmul mă face un fotograf mai bun.

Am pus mai multe poze aici.

Burning Man, mind = blown

Wednesday, September 8th, 2010

Imaginați-vă un deșert undeva la 100 de km de orice semn normal de civilizație (în afară de un sat micuț undeva la vreo 20km).

Apoi imaginați-vă 50.000 de oameni care se duc în mijlocul pustiului ăsta, 50.000 de oameni care alcătuiesc un oraș și care după o săptămână pleacă, lăsând pustiul exact așa cum l-au găsit, fără gunoaie sau semne de vreun fel de civilizație.

Și apoi imaginați-vă o combinație de Halloween Party, Mad Max, exhibiționism, artă, mașinării nebunești, biciclete, furtuni de nisip, 35°C ziua și 5°C noaptea, cluburi imense de rave, techno și dubstep, fire dancers, oameni nebuni dar calzi, oameni nebuni pur și simplu, și toate astea în continuu timp de o săptămână.

Burning Man este un eveniment complet suprarealist și fantastic, unde absolut anything goes și care mi se pare greu de descris în cuvinte.

Am stat șapte zile acolo și probabil la fiecare oră mă minunam cât de uimitor de absurd și impresionant este totul.

Am început deja să plănuiesc pentru la anul. 🙂 Vine cineva?