Archive for December, 2009

Aniversare

Tuesday, December 22nd, 2009

Oricât de optimist o fi fost Brucan, nu cred că se îndoiește nimeni că acum e mai bine decât înainte și că, deși ocolit și lung, România e pe drumul cel bun.

Uf facebook ăsta

Sunday, December 20th, 2009

În ultima vreme scriu mai mult pe facebook decât pe blog. Pun mai mult acolo tot felul de poze și gânduri, căzut un pic în capcana producerii de conținut trivial și la care nu gândesc prea mult. 🙂 Eh well, o fi doar o fază.

Extensie pentru Chrome

Friday, December 11th, 2009

La lansarea Chrome Extensions una din cele 40 de extensii featured a fost o extensie scrisă de mine pe care vă invit să o încercați.

Se numește “Select To Get Maps” și este o extensie care încearcă să ghicească atunci când selectați o adresă pe o pagină de web dacă chiar este o adresă, ca apoi să ofere un mic meniu contextual pentru acces mai ușor la Google Maps și Directions.

Lumea pare să o găsească utilă, este undeva pe locul 20 la cele mai downloadate extensii în cele câteva zile de când s-a lansat galeria. 🙂

Multe felicitări echipei care lucrează la Chrome, extensia a fost mult mai ușor de scris decât mă așteptam.

În drum spre serviciu

Tuesday, December 8th, 2009

De când m-am mutat, asta văd în drumul meu spre serviciu, în fiecare dimineață.

Vorba unuia din Balanța: “când mi-o fi mai rău, așa să-mi fie!”. 🙂

Viața ca’n filme

Saturday, December 5th, 2009

Știți episodul ăla din Seinfeld cu presiunea la duș? Pot să confirm, viața este ca’n filme. 🙂

Apartamentul în care m-am mutat acum avea un cap de duș cu presiune joasă! Vorba lui Kramer, parcă nu mă simțeam eu însumi.

Singura deosebire este că, în loc să cumpăr un nou cap de duș pe sub mână, m-am dus la Bed Bath & Beyond. 🙂 Problem solved.

Fericirea e ceva în căutarea căreia merită să alergi toată viața

Wednesday, December 2nd, 2009

Cinci zile de mers cu mașina, oprit după cum ne-a tăiat capul, dormit la hoteluri găsite cu câteva ore înainte să ajungem acolo, fără griji sau program, fără nici un fel de constrângeri, fără nici un plan clar ci doar o direcție și o idee despre unde vrem să ajungem.

Peisaje spectaculoase, muzică bună, cină sub clar de lună, plaje pustii, deșert, o vacanță care m-a făcut fericit și pe care am savurat-o din plin.